Λεμφικό Μασάζ

Λεμφικό Μασάζ

To λεμφικό μασάζ είναι σύμμαχος στην σωστή κυκλοφορία των υγρών και θρεπτικών συστατικών στο σώμα και προκαλεί αποσυμφόρηση από τις τοξίνες και βοηθά τον οργανισμό ξεφορτωθεί τα απόβλητα του μεταβολισμού. Η λέμφος είναι ένα υγρό σε μορφή πλάσματος που μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο του αίματος στα κύτταρα. Με τη βοήθεια συσπάσεων, η λέμφος φιλτράρεται από περιττά συστατικά σε συγκεκριμένα σημεία-κλειδιά για την ανατομία του σώματος. Πρόκειται για τα περίφημα λεμφογάγγλια. Στα σημεία αυτά αποκαθίσταται η υγεία του λεμφικού συστήματος.
Image

Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού


Το σώμα μας παράγει αντισώματα που προστατεύουν τον οργανισμό από παράσιτα και λοιμώξεις, χάρη στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Το λεμφικό μασάζ ενισχύει το ανοσοποιητικό αξιοποιώντας τη βασική λειτουργία των λεμφαδένων που είναι η παραγωγή λεμφοκυττάρων και αντισωμάτων που εμπλουτίζουν τη λέμφο στο πέρασμά της.

Πριν η λέμφος φτάσει στο αίμα εκτίθεται σε μικρόβια και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες.

Το λεμφικό μασάζ ενισχύει αυτή τη διαδικασία αυξάνοντας την παραγωγή αντισωμάτων που μας προστατεύουν από την γρίπη και το κρυολόγημα.

Προστατεύει επίσης από φλεγμονές στο σώμα που ισοδυναμούν με αρθρίτιδα.

Μεταφορά λιπαρών


Η πορεία της λέμφου είναι μονόδρομη προς την καρδιά. Μεταξύ άλλων, μεταφέρει τα λιπαρά από το πεπτικό σύστημα και συγκεκριμένα το έντερο, στο κυκλοφορικό. Τη δεκαετία του ‘30, οι Δανοί θεμελιωτές του λεμφικού μασάζ ο Emil και η Estrid Vodder κατάφεραν να διευκολύνουν την μεταφορά αυτή μέσω του θωρακικού αγωγού, με προσεκτικές κινήσεις λεμφικού μασάζ.

Το σώμα μας παράγει αντισώματα που προστατεύουν τον οργανισμό από παράσιτα και λοιμώξεις, χάρη στο ανοσοποιητικό σύστημα. Το λεμφικό μασάζ ενισχύει το ανοσοποιητικό αξιοποιώντας τη βασική λειτουργία των λεμφαδένων που είναι η παραγωγή λεμφοκυττάρων και αντισωμάτων που εμπλουτίζουν τη λέμφο στο πέρασμά της. Πριν η λέμφος φτάσει στο αίμα εκτίθεται σε μικρόβια και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες.

Το λεμφικό μασάζ ενισχύει αυτή τη διαδικασία αυξάνοντας την παραγωγή αντισωμάτων που μας προστατεύουν από την γρίπη και το κρυολόγημα. Προστατεύει επίσης από φλεγμονές στο σώμα που ισοδυναμούν με αρθρίτιδα.

Χαλάρωση


Το μασάζ, στις περισσότερές του εκφάνσεις είναι χαλαρωτικό.

Το λεμφικό μασάζ είναι ακόμα πιο χαλαρωτικό και ανακουφίζει το σώμα από διάφορους πόνους.

Ο ρυθμός, η πίεση και η κίνηση του λεμφικού μασάζ είναι σχεδιασμένα ώστε να μειώνουν αποτελεσματικά το στρες.

Η όλη διαδικασία σου προσφέρει ευεξία και σε κάνει να σκεφτείς και πάλι τον εαυτό σου και να επανεκτιμήσεις τι σημαίνει ποιότητα ζωής.

Όταν το σώμα σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, η διάθεσή σου βελτιώνεται εξίσου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Κέκροπος 65, Καλλιθέα, 176 74
E-mail info@personalbeauty.gr
Τηλέφωνο +30 210 9422151
Κινητό +30 693 2912114

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!