Καθαρισμός Προσώπου

Καθαρισμός Προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι ο κορμός για κάθε πρόγραμμα περιποίησης του προσώπου. Βοηθά αποτελεσματικά στον καθαρισμό των πόρων του δέρματος από την έκκριση σμήγματος, αλλά και τους ρύπους. Ακόμη, συμβάλλει στη βελτίωση της οξυγόνωσης των ιστών.

Ο ιδρώτας, το μακιγιάζ, η σκόνη, η ατμοσφαιρική ρύπανση και η έκκριση σμήγματος φράζουν τους πόρους του δέρματος και κατά συνέπεια το εμποδίζουν να αναπνεύσει. Έτσι το δέρμα δείχνει “θαμπό” και η όψη του εμφανίζει «μαύρα στίγματα» (φαγέσωρες) ή και σοβαρότερες βλάβες όπως φλύκταινες, βλατίδες κλπ.

Image

Η λύση για ένα υγιές δέρμα είναι ο βαθύς καθαρισμός σε συνδυασμό με μια θεραπεία ενυδάτωσης εξειδικευμένη για λιπαρό ή ξηρό δέρμα, αναλόγως τον τύπο της επιδερμίδας. Η θεραπεία εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ευεργετικά συστατικά και επαναφέρει την επιδερμίδα του προσώπου στα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας άρα το δέρμα του προσώπου είναι πραγματικό καθαρό, υγιές και λαμπερό.

Ο βαθύς καθαρισμός είναι το αρχικό στάδιο για να βοηθήσουμε τη διείσδυση των προϊόντων περιποίησης, στο δέρμα. ‘Οταν αυτός προηγείται, η εξειδικευμένη θεραπεία που ακολουθεί γίνεται πιο αποτελεσματική (ενυδάτωσης, σύσφιξης, αντιγήρανσης, λεύκανσης κοκ.).

Κάθε τύπος δέρματος, από την εφηβεία και έπειτα, χρειάζεται έναν βαθύ καθαρισμό ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Για ξηρά δέρματα, συστήνεται 1-2 φορές το χρόνο, για κανονικά & μικτά 2-3 φορές και για λιπαρά τουλάχιστον 4 φορές.

Για να διατηρήσουμε το δέρμα μας καθαρό και για να είναι ακόμα καλυτέρα τα αποτελέσματα της θεραπείας, κρίνεται απαραίτητη η καθημερινή και συστηματική περιποίηση του δέρματος στο σπίτι με επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Κέκροπος 65, Καλλιθέα, 176 74
E-mail info@personalbeauty.gr
Τηλέφωνο +30 210 9422151
Κινητό +30 693 2912114

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!