Αποτρίχωση Προσώπου & Σώματος

Το “Personal Beauty” είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από ResultMed και APILUS τα οποία επιτυγχάνουν οριστική αραίωση τριχοφυΐας καθώς και ριζική αποτρίχωση προσώπου. Τα πρωτοποριακά μηχανήματα αποτρίχωσης συμβαδίζουν με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής για την εξάλειψη τριχοφυΐας με αμιγώς ανώδυνο και άκρως αποτελεσματικό τρόπο.

Αποτρίχωση Προσώπου & Σώματος

Το “Personal Beauty” είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από ResultMed και APILUS τα οποία επιτυγχάνουν οριστική αραίωση τριχοφυΐας καθώς και ριζική αποτρίχωση προσώπου. Τα πρωτοποριακά μηχανήματα αποτρίχωσης συμβαδίζουν με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής για την εξάλειψη τριχοφυΐας με αμιγώς ανώδυνο και άκρως αποτελεσματικό τρόπο.

ResultMed iD-Hair²

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ DUAL WAVE LASER ID-HAIR²

Η αποτρίχωση με το νέο iD-Hair² προσφέρει μια άνετη, ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, σε άντρες και γυναίκες, σε όλα τα σημεία του σώματος. Είναι η ιδανική επιλογή για το μεσογειακό τύπο δέρματος και για χρήση όλο το χρόνο.

Το iD-Hair² είναι ένα εντελώς σύχρονο σύστημα Laser αποτρίχωσης που διαθέτει τεχνολογία Dual Wave Alexandrite 755nm & Diode 810mm, συνδυάζοντας στην ίδια κεφαλή τα 2 πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα από τις πρώτες μόλις συνεδρίες. Ο συνδυασμός αυτός είναι ιδανικός για τους μεσογειακούς φωτοτύπους. Το μήκος κύματος Αλεξανδρίτη στοχεύει την πιο ανοιχτόχρωμη επιφανειακή τριχοφυΐα, ενώ το Διοδικό στοχεύει πιο βαθιά και ανταποκρίνεται καλύτερα στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες ή στο μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα.
Image

Γιατί να επιλέξω iD-Hair Dual Wave Laser;


Το iD-Hair² διακρίθηκε με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στα Aesthetic AWARDS 2021/2022 ως το πιο αξιόπιστο, καινοτόμο και αποτελεσματικό Laser Αποτρίχωσης για το έτος 2022!

Η αποτρίχωση με το Laser iD-Hair² είναι ΑΝΩΔΥΝΗ, ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

Επιτρέπει εφαρμογές όλο το χρόνο, είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, για κάθε τύπο τριχοφυΐας, για άνδρες και γυναίκες.

Η γρήγορη και άνετη εφαρμογή του θα σας εντυπωσιάσει.

01
Αποτριχώστε πριν την προγραμματισμένη σας συνεδρία μετακινώντας το ξυραφάκι σε όλη την επιφάνεια της κάθε περιοχής.
02
Απλώστε ένα καταπραϋντικό & ενυδατικό προϊόν πάνω στις περιοχές που έχουν αποτριχώθει κατά τη διάρκεια των 48 πρώτων ωρών μετά τη θεραπεία.
03
Αποφύγετε την επαφή με λιπαρά, αρώματα ή προϊόντα με βάση το οινόπνευμα.
04
Απλώστε μία κομπρέσα κρύου νερού αν χρειάζεται.
05
Αποφύγετε τα πολύ καυτά μπάνια ή τη σάουνα.
Image

APILUS

Ριζική Αποτρίχωση ΑPILUS

Το Apilus xCell είναι ένα μηχάνημα που θέτει ένα νέο πρότυπο στον τομέα της μόνιμης αποτρίχωσης κατά 100% αυξάνοντας την απόδοση, την ταχύτητα και την άνεση των προκατόχων του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Πατενταρισμένη και αποκλειστική τεχνολογία. Πρωτοποριακό σχεδιασμό. Δυναμική πλοήγηση. Εμπεριέχει τα εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας και είναι γνωστό για τη μοναδική ραδιοσυχνότητα 27.12 MHz, η οποία συντελεί σε έναν τέλειο συνδυασμό χρηστικότητας και απόδοσης.

Η συχνότητα αυτή είναι έως και 6 φορές πιο γρήγορη από αυτή των άλλων συσκευών αποτρίχωσης. Το Apilus xCell εστιάζει στη βάση των τριχών και επιφέρει μόνιμα αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα σε σύγκριση με αντίστοιχα μηχανήματα, σε όλους τους τύπους τρίχας.

Το Apilus xCell είναι 35% πιο ισχυρό από το Apilus Junior 3G και 10% πιο ισχυρό από το Apilus Platinum. Αυτή η πρόσθετη ισχύς παρέχει ταχύτερη πήξη και συνεπώς υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας.

Χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη ραδιοσυχνότητα 27.12 MHz και τις αποκλειστικές τεχνικές, το Apilus xCell προσφέρει ένα απαράμιλλο επίπεδο άνεσης για μόνιμη αποτρίχωση. Στην πραγματικότητα, η θεραπεία εκτελείται τόσο γρήγορα ώστε η αίσθηση να είναι … ελάχιστα αισθητή! Απλά κλάσματα του δευτερολέπτου αρκούν για να εξαλείψουν τα ανεπιθύμητα σημεία τριχοφυίας! Το Apilus xCell έχει γίνει η λύση για όλες τις περιοχές του σώματος και τους τύπους των πελατών, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευαίσθητων!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Κέκροπος 65, Καλλιθέα, 176 74
E-mail info@personalbeauty.gr
Τηλέφωνο +30 210 9422151
Κινητό +30 693 2912114

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!