Αποτρίχωση Προσώπου & Σώματος

Το “Personal Beauty” είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από τον Καναδά APL APILUX και APILUS τα οποία επιτυγχάνουν οριστική αραίωση τριχοφυΐας καθώς και ριζική αποτρίχωση προσώπου. Τα πρωτοποριακά μηχανήματα αποτρίχωσης συμβαδίζουν με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής για την εξάλειψη τριχοφυΐας με αμιγώς ανώδυνο και άκρως αποτελεσματικό τρόπο.

Αποτρίχωση Προσώπου & Σώματος

Το “Personal Beauty” είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από τον Καναδά APL APILUX και APILUS τα οποία επιτυγχάνουν οριστική αραίωση τριχοφυΐας καθώς και ριζική αποτρίχωση προσώπου. Τα πρωτοποριακά μηχανήματα αποτρίχωσης συμβαδίζουν με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής για την εξάλειψη τριχοφυΐας με αμιγώς ανώδυνο και άκρως αποτελεσματικό τρόπο.

APL APILUX

ΠΑΛΜΙΚΟ ΦΩΣ APL - ΜΟΝΙΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑΣ ΜΕ ΦΩΤΟΛΥΣΗ

Το Apilux 2G είναι μονάδα συνεργασίας της DECTRO και της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Laval, αποτελώντας το πιο άρτιο και επιστημονικά εξελιγμένο μηχάνημα της παγκόσμιας αγοράς για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στη μόνιμη αποτρίχωση.

Το έντονο παλμικό φως πολλαπλού παλμού εγγυάται και δίνει αποτελεσματική αποτρίχωση όσο βαθιά και να βρίσκονται οι θύλακες, ακόμα και στο υπόδερμα, όπως συμβαίνει σε μασχάλες και μπικίνι.

Με το σύστημα ψύξης που διαθέτει, προσφέρει μεγάλη άνεση στον πελάτη κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, όπως στη φωτόλυση μουστάκι.

ο Apilux 2GTM είναι ένα προηγμένο σύστημα έντονου παλμικού φωτός, το οποίο προσφέρει διάφορους τρόπους λειτουργίας για θεραπεία. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, η οποία υποστηρίζεται από μια χαρακτηριστική εμφάνιση.
Image

Κύρια χαρακτηριστικά του Apilux 2G

 • Προηγμένο σύστημα Παλμικού Φωτός (APL)
 • Τύπος φωτός: Έντονο Παλμικό Φως
 • Τρεις τρόποι λειτουργίας: Αποτρίχωση, Φωτοανάπλαση και Φωτολεύκανση - Ευρυαγγείες
 • Μήκος κύματος:
  640 ως 1200 nm (Αποτρίχωση (HR)
  560 ως 1200 nm (Φωτοανάπλαση (SR) και Φωτολεύκανση - Ευρυαγγείες (VR)
 • Ενέργεια (ροή): 20 ως 50 J/cm2
 • Διάρκεια παλμού: 2 ms ως 9.9 ms
 • Συχνότητα παλμών: 2 ως 3 παλμοί
 • Καθυστέρηση μεταξύ των παλμών: 5 ms ως 60 ms
 • Μέγεθος δέσμης 8x34 (Φωτοανάπλαση (SR) και Φωτολεύκανση - Ευρυαγγείες (VR)) - Προαιρετικό μεγάλο εργαλείο χειρός για αποτρίχωση 16x57 cm
 • Σύστημα ψύξης νερού για προστασία της λάμπας
01
Αποτριχώστε πριν την προγραμματισμένη σας συνεδρία μετακινώντας το ξυραφάκι σε όλη την επιφάνεια της κάθε περιοχής.
02
Απλώστε ένα καταπραϋντικό & ενυδατικό προϊόν πάνω στις περιοχές που έχουν αποτριχώθει κατά τη διάρκεια των 48 πρώτων ωρών μετά τη θεραπεία.
03
Αποφύγετε την επαφή με λιπαρά, αρώματα ή προϊόντα με βάση το οινόπνευμα.
04
Απλώστε μία κομπρέσα κρύου νερού αν χρειάζεται.
05
Αποφύγετε τα πολύ καυτά μπάνια ή τη σάουνα.
Image

APILUS

Ριζική Αποτρίχωση ΑPILUS

Το Apilus xCell είναι ένα μηχάνημα που θέτει ένα νέο πρότυπο στον τομέα της μόνιμης αποτρίχωσης κατά 100% αυξάνοντας την απόδοση, την ταχύτητα και την άνεση των προκατόχων του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Πατενταρισμένη και αποκλειστική τεχνολογία. Πρωτοποριακό σχεδιασμό. Δυναμική πλοήγηση. Εμπεριέχει τα εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας και είναι γνωστό για τη μοναδική ραδιοσυχνότητα 27.12 MHz, η οποία συντελεί σε έναν τέλειο συνδυασμό χρηστικότητας και απόδοσης.

Η συχνότητα αυτή είναι έως και 6 φορές πιο γρήγορη από αυτή των άλλων συσκευών αποτρίχωσης. Το Apilus xCell εστιάζει στη βάση των τριχών και επιφέρει μόνιμα αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα σε σύγκριση με αντίστοιχα μηχανήματα, σε όλους τους τύπους τρίχας.

Το Apilus xCell είναι 35% πιο ισχυρό από το Apilus Junior 3G και 10% πιο ισχυρό από το Apilus Platinum. Αυτή η πρόσθετη ισχύς παρέχει ταχύτερη πήξη και συνεπώς υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας.

Χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη ραδιοσυχνότητα 27.12 MHz και τις αποκλειστικές τεχνικές, το Apilus xCell προσφέρει ένα απαράμιλλο επίπεδο άνεσης για μόνιμη αποτρίχωση. Στην πραγματικότητα, η θεραπεία εκτελείται τόσο γρήγορα ώστε η αίσθηση να είναι … ελάχιστα αισθητή! Απλά κλάσματα του δευτερολέπτου αρκούν για να εξαλείψουν τα ανεπιθύμητα σημεία τριχοφυίας! Το Apilus xCell έχει γίνει η λύση για όλες τις περιοχές του σώματος και τους τύπους των πελατών, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευαίσθητων!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Κέκροπος 65, Καλλιθέα, 176 74
E-mail info@personalbeauty.gr
Τηλέφωνο +30 210 9422151
Κινητό +30 693 2912114

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!